Waar wil jij naar toe?

Tijdens een bruiloft van goede vrienden vertelde de trouwambtenaar in haar speech over een bomenhoroscoop. Op basis van de geboortedatum van het bruidspaar kon zij iets vertellen over hun eigenschappen. En dat klopte best wel!

 

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en na wat zoeken op internet, heb ik het gevonden: ik ben een haagbeuk. Een vredestichter, empatisch, invoelend, iemand die het anderen graag naar de zin maakt en een verlangen heeft naar diepe verbinding. Mijn levensthema is het overbruggen van tegenstellingen, met een groot plichtsbesef en discipline.

 

Eigenschappen die in mijn ogen perfect aansluiten bij wie ik ben en wat mijn missie is als coach.

 

Want laat dat overbruggen van die tegenstellingen nou juist zijn wat ik met mijn coaching wil bereiken. Een verbinding tussen waar je nu bent en daar waar je naar toe wilt.

 

Van onrust naar rust

Van stress naar ontspanning

Van denken naar voelen

Van binnen naar buiten

Van buiten naar binnen

Van onvrede naar acceptatie

Van onzekerheid naar zelfvertrouwen

Van vermoeidheid naar kracht

Van onbalans naar evenwicht

Van afwachten naar actie ondernemen

Van overleven naar genieten van het leven

 

Je kunt het je nu misschien nog niet voorstellen en denk je dat je nooit aan de andere kant van de brug kunt komen. Wat als ik je vertel dat je dat wel kunt? Dat jij alles wat je nodig hebt als in je hebt zitten? En dat je met elke dag een stapje heel ver kunt komen?

 

Waar ben jij nu? En waar zou je naar toe willen? Ik ga graag met je mee.

 

Liefs, Robbin

 

Ben jij ook benieuwd naar welke boom jouw levensboom? Lees dan dit artikel van Happinez.