Aanbod


Gratis: e-book 'Hoe ga jij om met de buitenwereld, en hoe gaat de buitenwereld om met jou?' - binnenkort verwacht


Individuele coaching

Soms heb je gewoon even behoefte aan een luisterend oor, aan iemand die je hoort wat je zegt zonder daar een oordeel of een goedbedoeld advies over te hebben. Even stilstaan, letterlijk en figuurlijk, bij wat er gaande is. 

 

Misschien merk je dat je veel stress ervaart, dat je gedachten overlopen of dat jouw lontje steeds korter wordt. Of blijf je telkens tegen hetzelfde aanlopen. Hoe ga je om met de hoop en teleurstelling? Hoe ga je om met anderen bij wie het wel makkelijk gaat? Individuele coachsessies kunnen je helpen om je gedachten en gevoelens op een rijtje te zetten, om inzicht te krijgen, om het vertrouwen in jezelf te hervinden. 

 

Een individuele coachsessie duurt ca. 1,5 uur en vindt online/telefonisch plaats of in een natuurgebied waar we ontspannen wandelen afwisselen met rust. We nemen bewust de tijd. De individuele coaching bestaat uit minimaal 3 sessies, met ongeveer twee weken tussen iedere sessie. 

 

Ik vind het belangrijk dat wanneer jij besluit om hulp in te schakelen, dat je ook direct terecht kunt.

Daarom heb jij altijd binnen twee weken jouw eerste afspraak staan. Cursus 'Schrijf jouw kinderwensverhaal'

Elke maand die teleurstelling. Om vervolgens weer te hopen dat het nu wél lukt. Je gaat van test naar test en valt van de ene emotie in de andere. Je wordt geleefd, terwijl ondertussen het gewone dagelijkse leven doordraait.

 

In deze cursus neem je de tijd om bewust stil te staan bij jouw kinderwensverhaal, bij wat er gebeurd is en wat dit met je doet. Geef ruimte aan jouw verhaal.

 

Onder begeleiding van Robbin en schrijfcoach Eveline Broekhuizen ga je jouw kinderwensverhaal op papier gaat zetten. 

 

In het voorjaar van 2021 zal deze cursus plaatsvinden. Wil je op de hoogte gehouden worden?

Laat dan jouw gegevens achter.