12 weeks 1-op-1 kinderwenstraject

In 12 weken een goede basis leggen in het verbeteren van zowel je vruchtbaarheid, als jouw lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid? Met een uniek persoonlijk programma, geheel afgestemd op jouw situatie en onder begeleiding van verschillende professionals? Dat kan!

 

Dit programma is geschikt voor alle vrouwen die ondersteuning zoeken bij het in vervulling laten gaan van hun kinderwens, bij het verbeteren van hun vruchtbaarheid en het omgaan met de rollercoaster aan emoties.

Dit programma is voor alle vrouwen die van overleven naar het creëren van nieuw leven willen gaan, vanuit vertrouwen en ontspanning.

 

Vanwege de unieke persoonlijke aanpak is dit programma geschikt voor alle vrouwen die op wat voor manier dan ook bezig zijn met het in vervulling laten gaan van hun kinderwens.

 

- Sta je aan het begin en wil jij je optimaal voorbereiden op het zwanger en moeder worden?

- Ben je al wat langer bezig en merk je dat je dat de wens een doel op zich wordt, dat het onrust en spanning geeft?

- Heb jij de diagnose ‘onbegrepen verminderd vruchtbaar’, PCOS of endometriose gekregen en zou je  graag willen onderzoeken wat je zou kunnen doen om zelf jouw hormoonbalans en vruchtbaarheid te verbeteren?

- Zit je in een fertiliteitstraject en heb je het gevoel geleefd te worden, niet jezelf meer te zijn en ervaar je veel stress?

 

Dit programma gaat uit van de volgende principes:

- Beginnen bij de basis en eerst werken aan een goede fundering

- Lichaam, gedachten en emoties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben altijd invloed     op elkaar

- Wanneer je veel vanuit je hoofd leeft, niet in contact staat met je lichaam of langdurige stress ervaart komt je lichaam in een soort ‘overlevingsstand’ te staan en blijft er mogelijk te weinig ruimte of energie over voor de voortplantingsorganen

 

Je wordt 1-op-1 begeleid door:

- Robbin (gecertificeerd coach én ervaringsdeskundige op het gebied van het herstellen van stress, lichamelijke en geestelijke uitputting)

- Loes (orthomoleculair voeding- en suppletie adviseur gespecialiseerd in het herstellen van de hormoonbalans en PCOS)

- Marije (yogadocente gespecialiseerd in het maken van verbinding met je lichaam, vrouwelijkheid en intuïtie met aandacht voor het bekkengebied en de baarmoeder)

 

Inhoud programma:

-       Intakegesprek

-       3x orthomoleculair consult (1x intake met tests, doelbepaling en adviezen, 2x vervolgconsult)

-       4x coachsessie (volledig afgestemd op jouw doelen & gericht op mindset, emoties en stress, in de buitenlucht bij jou in de buurt)

-       3x privé yoga sessie (oefeningen geheel op jouw situatie en wensen afgestemd)

-       Ontspanningsmeditatie, op maat

-       Extra tips, informatie en weetjes

-       Begeleiding via mail of Whatsapp gedurende het gehele programma

-       Evaluatiegesprek

-       Gratis toegang tot een besloten Facebookgroep

-       Verrassings goodiebag

 

Elke week heb je één afspraak van ongeveer anderhalf uur, zodat het programma makkelijk te volgen is naast je andere bezigheden en je voldoende tijd hebt om alles te verwerken. Alles is individueel, persoonlijk, 1-op-1 en geheel afgestemd op jouw situatie en wensen.

 

Het is vanaf december 2020 mogelijk om weer te starten met het kinderwenstraject.