12 weeks 1-op-1 kinderwenstraject

In 12 weken een goede basis leggen in het verbeteren van zowel jouw lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid als jouw vruchtbaarheid*? Met een uniek persoonlijk programma, geheel afgestemd op jouw situatie en onder begeleiding van verschillende professionals? Dat kan!

 

Dit programma is geschikt voor alle vrouwen die ondersteuning zoeken bij het in vervulling laten gaan van hun kinderwens, bij het verbeteren van hun vruchtbaarheid* en het omgaan met de rollercoaster aan emoties.

Dit programma is voor alle vrouwen die van overleven naar het creëren van nieuw leven willen gaan, vanuit vertrouwen en ontspanning.

 

‘Ik besloot mezelf rust en een betere gemoedstoestand te gunnen

en dit traject zo in te stappen.’

 

Vanwege de unieke persoonlijke aanpak is dit programma geschikt voor alle vrouwen die op wat voor manier dan ook bezig zijn met het in vervulling laten gaan van hun kinderwens.

 

Jij:

-       Staat aan het begin en wil je optimaal voorbereiden

op een zwangerschap en het moeder worden

-       Bent al wat langer bezig en merkt dat de wens een doel op zich wordt,
het geeft je onrust en spanning

-       Hebt de diagnose ‘onbegrepen verminderd vruchtbaar’, PCOS of endometriose gekregen,

en wil graag onderzoeken wat je zelf kunt doen om zelf jouw hormoonbalans en

vruchtbaarheid te verbeteren

-       Zit in een fertiliteitstraject, je hebt het gevoel geleefd te worden,

je bent niet jezelf en ervaart veel stress

 

Een kinderwens is een diepe wens, een oerwens. Het mogen krijgen van een kindje is iets heel natuurlijks, natuurlijker kan bijna niet. Toch is zwanger worden niet voor iedereen zo vanzelfsprekend, en dat doet zeer.Bij het begin beginnen

 

-       Beginnen bij de basis en eerst werken aan een goede fundering

 

-       Lichaam, gedachten en emoties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben altijd invloed op elkaar

 

-       Wanneer je veel vanuit je hoofd leeft, niet in contact staat met je lichaam of langdurige stress ervaart komt je lichaam in een soort ‘overlevingsstand’ te staan en blijft er mogelijk te weinig ruimte of energie over voor de voortplantingsorganen


Onder professionele begeleiding

 

Je wordt 1-op-1 begeleid door:

 

 

Robbin (gecertificeerd coach én ervaringsdeskundige op het gebied van het herstellen van stress, lichamelijke en geestelijke uitputting)

 

Robbin is (natuur)coach, vandaar dat de sessies ook plaats kunnen vinden in een natuurgebied. In de buitenlucht, al wandelend en soms even ergens zitten. De coachsessies zijn maatwerk, en dus volledig afgestemd op dat waar jij aan wil werken. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Ervaar je veel stress en zou je graag willen onderzoeken waar dit vandaan komt? Misschien speelt er iets anders waardoor jouw lichaam, jouw gedachten of emoties uit balans zijn. Samen gaan we hier dieper op in met als doel meer rust, energie en ontspanning. 

 

‘Ik vond het zo bijzonder om zo wandelend of zittend in de natuur dat soort gesprekken te hebben, die mij echt veel inzicht weer hebben gegeven.’

 

 

Loes (orthomoleculair voeding- en suppletie therapeut gespecialiseerd in het herstellen van de hormoonbalans en PCOS)

 

Loes weet (bijna) alles van hormonen, van alle systemen in jouw lichaam, hoe deze onderling met elkaar samenwerken en welke invloed zij op elkaar kunnen hebben. Er kunnen heel veel verschillende oorzaken zijn waarom jouw lichaam uit balans is of wat een eventuele zwangerschap in de weg zou kunnen staan. Door middel van een vragenlijst, eventuele aanvullende onderzoeken en gesprek zal Loes je een advies geven hoe jij jouw algemene gezondheid & vruchtbaarheid

zou kunnen verbeteren.

 

Marije (yogadocente gespecialiseerd in het maken van verbinding met je lichaam, vrouwelijkheid en intuïtie met aandacht voor het bekkengebied en de baarmoeder)

 

Als yogadocente heeft Marije zich gespecialiseerd in de onderbuik en het bekkengebied: de plek waar onze voortplantingsorganen zich bevinden. Onbewust houden we pijn, angst, stress en emoties vast in dit gebied. Dit kan er voor zorgen dat er geen goede doorstroming is en bijvoorbeeld jouw baarmoeder of eierstokken onvoldoende energie en ruimte krijgen. Door middel van houdingen, ademhaling en andere oefeningen kom je weer in contact. In contact met jezelf en jouw vrouwelijkheid om zo dat wat in dat gebied nog vast zit, los te kunnen laten.

 

‘De yoga heeft mij ontspanning gegeven en ik voel dat mijn lichaam het ook fijn vind.’Hoe ziet het programma er uit?

 

In het kort bestaat het programma uit het volgende:

 

-       Intakegesprek

-       3x een orthomoleculair consult incl intake en advies  

-       4x een 1-op-1 coachsessie

-       3x een privé yoga sessie

-       Gratis geleide visualisatie-meditatie 'Contact maken met jouw baarmoeder' twv 49 euro

-       Gratis partneroefening 'Hoe sta jij erin?' 

-       Evaluatiegesprek

-       Begeleiding via mail of Whatsapp gedurende het gehele programma

-       Verrassings goodiebag

 

Alle sessies en consulten zullen volledig op jouw wensen en behoeften worden afgestemd. Persoonlijker kan niet!

 

Elke week één afspraak

 

Elke week heb je één afspraak van ongeveer anderhalf uur, zodat het programma makkelijk te volgen is naast je andere bezigheden en je voldoende tijd hebt om alles te verwerken. Alles is individueel, persoonlijk, 1-op-1 en geheel afgestemd op jouw situatie en wensen.

 

'Elke week een andere sessie, genoeg tijd om wat zaken te laten bezinken,

persoonlijke aandacht, het is een superfijn proces

en ik ben blij dat ik erin gestapt ben en me mee laat bewegen.'

 Waarom 12 weken?

 

Er is gekozen voor een duur van 12 weken, omdat verandering en verbetering wat tijd kost. Kijk maar naar de natuur. Daar duurt het ook even voordat een zaadje is uitgegroeid tot een plantje. In het begin zie je nog niets, terwijl er onder de grond heel veel gaande is. In deze 3 maanden leggen we een goede en gezonde basis in de verbetering van jouw algehele welzijn én jouw vruchtbaarheid*.

 

Met één afspraak van ongeveer anderhalf uur in de week blijft het goed vol te houden en heb je voldoende ruimte om alles te verwerken en een plek te geven.

 

Je hoeft je kinderwens niet ‘on hold’ te zetten gedurende dit programma. Je kunt dit prima volgen naast een eventuele andere behandeling of traject.


'Bij Robbin Boots heb ik het kinderwenstraject gevolgd, omdat ik een onvervulde actieve kinderwens heb.

Na lange tijd verdrietig te zijn geweest en alleen rondgelopen te hebben met dit verdriet, kwam ik toevallig Robbin tegen en raakten we aan de praat over mijn kinderwens. Het traject dat ze aanbiedt, omvat zowel lichaam als geest; het een functioneert niet goed zonder een gezond ander. Ik besloot mezelf rust en een betere gemoedstoestand te gunnen en dit traject in te stappen.

 

Mijn lichaam werkt niet mee, waar ik gericht aan heb gewerkt met Loes.

Robbin en ik hebben goede en fijne gesprekken over mijn verdriet en lege gevoel.

Als laatste heeft de yoga met Marije mij geholpen dingen los te laten en te ontspannen.

Ik merk dat we een enorm positieve verandering teweeg hebben gebracht.

 

Elke week een andere sessie, genoeg tijd om wat zaken te laten bezinken, persoonlijke aandacht,

het is een superfijn proces en ik ben blij dat ik erin gestapt ben en me mee laat bewegen.

Ook mijn vriend merkt bij mij dat ik rustiger ben na het proces en de situatie zoals die nu is accepteer.

 

Uiteindelijk ben ik er sterker uitgekomen, met een steuntje in de rug van de dames.

Het traject heeft mij geholpen te relativeren en wat liever voor mezelf te zijn op de momenten dat ik het zwaar heb.

 

Ik kan het echt aanraden!'

 

- I


Klinkt goed toch?

 

Wij zijn er van overtuigd dat dit programma je gaat helpen, en wij zullen er ook alles aan doen om jouw zoveel mogelijk te ondersteunen. Zodat jij na deze 3 maanden lekkerder in je vel zit, je je energieker en nóg vrouwelijker voelt. Dat je vanuit rust en vertrouwen verder kunt gaan met het vervullen van jouw allergrootste wens: een fijne zwangerschap en een kindje die je al jouw liefde kunt geven.

 

*Wij kunnen en willen niet beloven dat het volgen van dit programma ervoor zal zorgen dat jouw kinderwens in vervulling zal gaan. Een zwangerschap is afhankelijk van zoveel verschillende factoren. Raadpleeg altijd een (huis)arts wanneer je twijfelt of klachten hebt. Wel beloven wij dat wij ons, als team, voor meer dan 100% in zullen zetten voor jou. Je staat er niet alleen voor, je doet het niet alleen: je doet het zelf, met onze begeleiding.  


Wat vragen wij van jou?

 

Je hebt hierboven kunnen lezen wat wij je bieden en wat jij van ons kunt verwachten. Je weet hoe het programma eruit ziet en hebt ons woord dat wij ons zullen inspannen om het best mogelijke resultaat te behalen. Dit kunnen wij echter niet alleen. Het gaat immers om jou en jouw ontwikkeling, jouw groei en het verbeteren van jouw algehele welzijn.

 

Aan de slag gaan met jezelf is best spannend en kan soms lastig of confronterend zijn. Weet dat dit normaal is, dat deze gevoelens en gedachten erbij horen en dat het er helemaal mag zijn. Hierin wordt je ondersteund. Tevens mag je gedurende de gehele looptijd van het programma (en daarna) altijd contact opnemen om jouw vragen te stellen of je hart te luchten.

 

Twaalf weken lang persoonlijke begeleiding geheel op maat, naar jouw wens en jouw behoeften door drie professionals. Met als doel dat jij lekker in je vel zit, zowel lichamelijk als mentaal. Vanuit ontspanning en met vertrouwen naar de toekomst.

 

In ruil voor dit alles vraagt het totale programma een investering van slechts 1749 euro.

Dit kan in termijnen worden voldaan.


‘Ik ben blij dat ik het traject heb gevolg bij Robbin.

Het heeft me positief verrast, een goede combinatie zo samen.

Ik zou het zeker aanraden aan anderen met een kinderwens. 

En het is ook nog eens goed voor je eigen ontwikkeling.’

‘Mijn tip voor partners van

vrouwen die dit traject volgen?

Neem de tijd en ruimte om de sessies met elkaar

te bespreken, zodat je samen leert en groeit,

naar elkaar en niet uit elkaar.’

 

‘Ik praat er nu makkelijker over als er naar

gevraagd wordt. Ik kan het beter uitleggen en

dat voelt voor mij een stuk positiever.’