Over Robbin

Waarom kinderwenscoach?

Het onderwerp ‘kinderwens’ is er een die in bijna ieders leven een keer voorbij komt. Iets menselijkers of meer natuurlijk is er eigenlijk niet. Toch praten we er niet over en lijkt er een taboe te heersen. Waarom?

 

In mijn omgeving zijn er meerdere stellen die graag een kindje zouden willen, maar wat tot nu toe nog niet is gelukt. De impact die dat heeft op iemands leven wanneer je niet kan voldoen aan jouw ‘taak’ als vrouw of man. Hoe allesomvattend het is en hoe diep de wens zit. Het is een oerwens die je niet zomaar even aan de kant zet.

 

En toch, is er weinig begeleiding hierin. Wel op medisch gebied. Maar op emotioneel of mentaal niveau? Wanneer negatieve gevoelens en gedachten het overnemen? Je een dubbelleven leidt? Hoe je omgaat met de teleurstellingen, met de stress en druk? Om nog te zwijgen over de vragen en reacties van buitenaf. 

 

Het verbaasde me, het raakte me en maakte me zelfs een beetje boos dat het mentaal zo zwaar kan zijn en dat hierin weinig begeleiding is. Ik geloof dat stress een heel grote invloed heeft op het proces van zwanger worden. Moet daar dan geen aandacht aan besteed worden? 

 

Hoe meer ik me in dit onderwerp verdiep, hoe meer verhalen er naar boven komen. Er zijn zoveel vrouwen (en mannen) voor wie de kinderwens een negatieve lading heeft gekregen. Zij verliezen het vertrouwen, voel zich alleen. Dit kan anders. 


Wat anderen over Robbin zeggen:

Robbin heeft bij mij weer rust in mijn hoofd gegeven, waardoor ik veel sterker in het leven sta. Echt een aanrader om zelfverzekerder in het leven te staan! - E

Wat een geweldige jonge vrouw! Robbin is rustig, geduldig, heel inlevend en komt met een plan. Met haar praten, terwijl je in een bos loopt, is erg verhelderend en inzichtelijk. 

 

Haar inzichten en manier van kijken naar de natuur, en ook naar waar je tegenaan loopt, heeft mij heel erg geholpen en gebruik ik nog elke dag. 

 

Doe jezelf en je mind een plezier en maak een afspraak        - Tamara