Over mij

Waarom kinderwenscoach?

Het onderwerp ‘kinderwens’ is er een die in bijna ieders leven een keer voorbij komt. Iets menselijkers of meer natuurlijk is er eigenlijk niet. Toch praten we er niet over en lijkt er een taboe te heersen. Waarom?

 

De impact die het heeft op iemands leven wanneer je niet kan voldoen aan jouw ‘taak’ als vrouw of man. Hoe allesomvattend het is en hoe diep de wens zit. Het is een oerwens die je niet zomaar even aan de kant zet.

 

En toch, is er te weinig begeleiding hierin. Wel op medisch gebied. Maar op emotioneel of mentaal niveau? Wanneer negatieve gevoelens en gedachten het overnemen? Je een dubbelleven leidt? Hoe je omgaat met de teleurstellingen, met de stress en druk? Om nog te zwijgen over de vragen en reacties van buitenaf. Het raakt me en maakt me zelfs een beetje boos. 

 

Er zijn zoveel vrouwen (en mannen) voor wie de kinderwens een negatieve lading heeft gekregen. Zij verliezen het vertrouwen in zichzelf en voel zich alleen. Dit kan anders. Daar heb ik mijn missie van gemaakt. Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? 


Wat anderen over Robbin zeggen:

Robbin heeft bij mij weer rust in mijn hoofd gegeven, waardoor ik veel sterker in het leven sta. Echt een aanrader om zelfverzekerder in het leven te staan! - E

Wat een geweldige jonge vrouw! Robbin is rustig, geduldig, heel inlevend en komt met een plan. Met haar praten, terwijl je in een bos loopt, is erg verhelderend en inzichtelijk. 

 

Haar inzichten en manier van kijken naar de natuur, en ook naar waar je tegenaan loopt, heeft mij heel erg geholpen en gebruik ik nog elke dag. 

 

Doe jezelf en je mind een plezier en maak een afspraak        - Tamara